SommarBootcamp ONLINE v 22-27

Ett nytt koncept som jag just nu håller på med är ett Bootcamp online. Jag har en grupp som är igång redan nu och de kör 6 veckor. Sedan kommer jag även ha ett sommarbootcamp mellan v 22-27 som det ser ut nu.

Det är ett bra koncept om man vill träna med mig men inte har möjlighet att vara med pga att man bor för långt bort t.ex.

Deltagarna får 2 träningspass per vecka där ett pass fokuserar lite mer på puls och ett pass fokuserar lite mer på styrka. Passen är ca 30 minuter långa och har oftast ett tema varje vecka. Som t.ex pyramidupplägg, tabata eller cirkelpass.

Förutom 2 inspelade pass per vecka så ingår även 2 livepass där dom som har möjlighet får träna live med mig. Det ingår 2 rörlighetsflöden och det ingår några utmaningar.

Vi började också med 3 fystester vecka 1 som deltagarna ska få göra vecka 6 för att se vad som hänt. Det brukar hända mer än man tror även om det bara några veckor.

All kommunikation sker i en sluten facebookgrupp där vi kan peppa varandra och deltagarna kan få feedback efter passen. Viktigt att återkoppla att passen blivit gjorda så man verkligen gör dom!

Skulle du vara intresserad av att träna online så kan du läsa mer via länken nedan.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

Att Skapa hälsosamma vanor