WorkOUT camp Gravid i Trollhättan

Jag fick tidigare i veckan en förfrågan om att starta en gravidkurs i Trollhättan. Jag har sedan tidigare gravidträning i Uddevalla men har inte lyckats hitta en bra tidpunkt att ha det i Trollhättan. Men från vecka 11 har jag möjlighet för detta på måndagar. Känns väldigt roligt att kunna erbjuda kursen eftersom det fanns ett intresse.

Så är du gravid och bor i Trollhättan med omnejd så är du varmt välkommen att boka in dig. Du hittar mer information och anmälan om du följer länken nedan;

Har du en frisk graviditet så är det enligt forskning endast positivt med träning så länge den anpassa utefter ditt mående. Träning är bra både för dig som mamma men även för din bebis. När du tränar utsöndras endorfiner som är vårt må bra ämne. Även bebisen tar del av detta.

Andra positiva delar med att träna är att träning kan ge positiva effekter på din förlossning så den blir smidigare och mindre ansträngande. Den fysiska återhämtningen efter en förlossning blir lättare.

Det som är viktigt att komma ihåg är att du ska träna lagom. Sätt inga mål om att slå några personbästa eller andra orealistiska mål. Att träna under graviditeten handlar om att behålla den fysiska nivå du har. Inte att förbättra den. Så träna i lagom mängd och se till att du får ordentligt med återhämtning emellan.

Det är inte bara fysiska fördelar med att träna under graviditeten. Även psykiska så som att du blir gladare, sover bättre och ökar din känsla av välbefinnande.

Gravid med son nummer 1.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27