Underbar vecka på Skaftö

Familjevecka med nära och kära

Denna veckan har spenderats på skaftö. Svärmor har en lägenhet i Fiskebäckskil som vi lånat. Vi har haft underbara dagar med massa sol, glass, vänner, familj, vin, kubb och sisådär 711 dopp. Morgondopp, dopp från olika stränder under dagarna och sedan kvällsdopp. Som vi har njutit.

Jag har börjat några mornar med morgonpromenad. Jag har gått en runda där sista biten är längs bryggan. Att gå på morgonen när alla sover och det är stilla är helt underbart. Bästa starten om du frågar mig. Promenad och sedan kaffe i lugn och ro. Då är redan dagen 10/10 och det sätter på något vis ramen för hela dagen. En bra start är viktigt!!

Jag har fått till 2 träningspass nere på bryggan. Ett med fokus på ben och rumpa och ett helkroppspass. Att ha semester för mig innebär inte att jag skippar träningen. När du har fått rutin på träning så vill du inte vara utan. Du vet vad känslan efter gör med dig. Sen behöver inte träningen va lika tuff som vanligt utan det kan räcka med promenader och kanske 1-2 pass i veckan. Eller så blir det bara promenader. Men semester är inte bara att sitta still för mig, semester är också rörelse i form av bad, kubb, cykelturer och promenader.

Vi har spelat både kubb, kortspel och en ny favorit som heter sequence. Har du inte spelat det kan jag rekomendera det. Ett väldigt trevligt spel för hela familjen. Vår yngsta son som är 7 år klarade av det utan problem.

Nedanför svärmor på bryggan har vi badat, ätit pizza och promenerat. Så himla härligt och något jag kommer sakna när vi är tillbaka i stan.

Jag tror inte det finns något härligare ställe än västkusten en fin sommardag. Jag är så tacksam för livet och alla härliga minnen jag och familjen skapar.

Jag hoppas att just DU också njuter av sommaren och att du gör det som du vill och känner för.

Solig sommarkram från mig.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27