Personlig tränare – varför då?

Därför att du då får den bästa träningskompisen. Tänk att ha någon som sköter allt. Det enda du behöver göra är att vara på plats. Ja sen behöver du ju träna också men förhoppningsvis vill du det. 🙂 Som personlig tränare skapar jag ditt träningsprogram och hjälper dig utföra övningarna på ett korrekt sätt. Tekniken är A och O inom träning. Har du inte tränat tidigare tar det ett tag innan tekniken sitter. Men jag är där och hjälper dig så att du sedan ska känna en trygghet i att träna på egen hand när vi väl är klara.

En personlig tränare är för dig som har svårt att komma igång med träningen. Det är för dig som behöver ha någon som pushar och som väntar på dig vid varje pass. Att inte dyka upp är lättare om du inte har någon som väntar.

Jag som personlig tränare vill hjälpa dig uppnå dina mål genom att motivera och stötta. Jag vill inspirera så träning blir något roligt. Många tappar lusten för träningen då den blir enformig och där kan jag som personlig tränare hjälpa dig att prova nya övningar och få igång lusten igen.

Som personlig tränare kommer jag bedriva min träning utomhus vilket gör att också du kommer ut. Att använda naturen för att träna step up istället för en låda på gymmet peppar mig mer och ger mig motivation. Det ska vara en glädje i att träna. Känslan efter ett träningspass är en av de bästa.

Har du svårt att få ihop tiden och inte hinner ta dig hemifrån för att träna så kan jag komma till dig. Vi kan stå i din trädgård medan barnen leker. De kan få bli delaktiga och vara extra vikt. 🙂

Förutom träningen så vill jag som coach också få en inblick i hur ditt liv ser ut. Får du in någon vardagsmotion så som att cykla till jobbet. Vad har du för jobb? Sitter du still hela dagarna? Sover du bra? Har du småbarn som väcker dig varje natt. Hur äter du? Äter du ute varje dag eller tar du med dig matlådor. Hur mycket plats finns det för träning? Vill du träna men inte känner att du har tid. Hur ser ditt livshjul ut. Snurrar det bra eller snurrar det ojämnt?

Du bestämmer själv hur många gånger du vill träffas. Du kanske vill ha hjälp med att komma igång för att sedan träna själv och därefter vilja ha hjälp igen. Beroende på vad ditt mål är så lägger vi upp en plan som passar. 🙂

Ta hand om dig så hoppas jag vi hörs och ses.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27