Pappaträning i Uddevalla och Trollhättan

Träning och gemenskap med andra pappalediga.

I mina barnvagnsträningar är både mammor och pappor välkomna men det är endast mammor som bokar in sig. Jag tror orsaken kan vara att mammor är hemma i början och när barnen är mindre och då ofta trivs gott i vagnen. Detta är en fördel eftersom vi går en del med vagnen mellan styrkeövningarna.

Pappor är vanligtvis pappalediga när barnet är större och då kanske inte är lika nöjd att sitta i vagn. Så därför vill jag erbjuda pappaträning som funkar när barnen är lite större. Jag kommer ha pappaträning – prova på under vecka 17. En tisdag i Uddevalla och en torsdag i Trollhättan. Jag vill se om det finns något intresse och ifall det finns det kommer jag starta en kurs innan sommaren.

Pappor behöver också socialisera sig under sin föräldraledighet och att göra det i kombination med träning är toppen. Bebisen kommer kunna vara med som vikt eller sitta bredvid på en filt.

Det kommer vara cirkelträning vilket betyder att alla kan vara med och träna efter sina egna förutsättningar. Vi kommer vara på samma plats hela passet och det är utomhus i friska luften.

Är du nyfiken på att vara med? Följ länken nedan för att läsa mer. Prova på är gratis men behöver bokas in.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27