Nästa kurs för barnvagnsträning startar i augusti.

Nu även i Vänersborg och Lysekil.

Nu är det 2 gånger kvar på barnvagnsträningen som drog igång i maj. Mammorna kämpar på varje vecka. En grupp i Uddevalla och en grupp i Trollhättan. Jag har precis släppt platser på en ny kurs som drar igång i augusti. Det blir samma upplägg där jag tränar mammorna 8 veckor. Denna gång kommer jag utöka med 2 städer och det blir Vänersborg och Lysekil. Jag har fått höra att det finns en efterfråga på barnvagnsträning och då vill jag såklart kunna erbjuda detta där.

Varje tillfälle tränar mammorna igenom hela kroppen och vi använder oss av kroppsvikt och tar ibland hjälp av gummiband eller vagn för att få mer motstånd. Träningen är gynnsam för mammor och jag är alltid noga med att ge alternativa övningar ifall de exempelvis inte bör göra utfall om de haft problem med bäckenet.

Vi tränar hela kroppen varje tillfälle. Vissa övningar är återkommande och vissa är helt nya. Vissa övningar är i grunden samma men jag twistar till det. En knäböj exempelvis kan du göra på många olika sätt. Att variera träningen är en viktig del för att få progression i träningen.

Tanken med träning efter en graviditet är inte att du som mamma ska gå tillbaka till den kroppen du hade innan du blev gravid. De flesta av oss får en annan kropp efter. Du kanske har fått större höfter eller större fötter och då får det vara så. Vi tittar inte bakåt utan framåt. Jag vill ge dig som mamma träning så du i framtiden får en starkare kropp. Men jag vill också att du ska känna en glädje och gemenskap i gruppen.

Positivt med träning efter förlossning

  • Positiva mentala effekter i form av mindre depressioner och jämnare/bättre humör
  • Minskar känslor av stress
  • Sömnen blir bättre
  • Kroppen blir stark

För mer info om barnvagnsträningen så kan du följa länken.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27