Coronasäker träning = utomhusträning

Utomhusträningar 2022 är nu uppe och bokningsbara via hemsidan.

Jag tycker inte att det finns något som slår utomhusträning. Du får träna i nya miljöer, du får frisk luft och det är coronasäkert. Nu fick vi nya restriktioner häromdagen då den nya varianten sprider sig snabbt och regeringen vill begränsa smittan. Bland annat uppmanas människor att jobba hemma om de har möjlighet.

Mitt jobb påverkas inte då jag endast har träning utomhus och det är enkelt att hålla avstånd. Hade jag haft en lokal däremot så hade det varit restriktioner på antal deltagare kopplad till ytan.

Jag har sedan tidigare haft PT Small Group samt barnvagnsträning bokningsbart på hemsidan för 2022 men nu öppnar jag upp för bokning av seniorträning och gravidträning som startar i mars.

Jag kommer utöver dessa grupper ha lunchträningar i Uddevalla på tisdagar samt i Trollhättan på torsdagar.

Det ska bli roligt att dra igång igen vecka 2 men först ska jag njuta av lite ledigt med familjen. Jag kommer jobba lite inemellan. Det är svårt att ta helt ledigt som egenföretagare.

Är du intresserad av att träna coronasäkert under 2022 så är du varmt välkommen att boka in dig på någon gruppträning eller personlig träning. Följ länken nedan.

Du vet väl att du också kan boka träning om ni är ett gäng grannar, föräldralediga eller kollegor. Hör av dig så lägger vi upp en plan som passar er. Kanske vill ni ha träning i anslutning till jobbet och avsluta en jobbdag tillsammans med rörelse. Eller är ni ett gäng grannar som jobbar hemifrån kan vi fixa lunchträning i någons trädgård.

Följ länken för att kontakta mig.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27