Barnvagnsträning och gravidträning är i full gång.

Vad roligt det var att få träffa alla mammor och deras bebisar förra veckan när barnvagnsträningen drog igång i Uddevalla, Trollhättan och Vänersborg. Några mammor var med för andra gången vilket är superroligt.

Barnvagnsträning i Trollhättan

Träningen är anpassad efter en graviditet och övningarna går att anpassa efter var och en. Att träna tillsammans med andra mammor är uppskattat och är en del av orsaken till att jag ville dra igång barnvagnsträning. Det är viktigt att känna gemenskap med andra och här får mammorna det.

Barnvagnsträningen drog igång förra veckan och håller på i 8 veckor. Vill mammorna sedan vara med på en kurs på 8 veckor igen efter går det bra.

En annan rolig sak som drog igång var gravidträning. Den startade den här veckan och rullar på i 8 veckor. Att få hjälpa gravida hålla igång under graviditeten känns viktigt och bra. Jag vet själv hur stel jag var under graviditeten. Vi fokuserar mycket på rörlighet, samt träning av bålen, sätet men även rygg och axlar.

Är du som läser intresserad utav att vara med på antingen barnvagnsträning eller gravidträning så kan du följa länken nedan.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27