Barnvagnsträning nu i Nivå 1 och Nivå 2

En nyhet denna höst är att jag nu erbjuder 2 olika nivåer för barnvagnsträning. Vi har Nivå 1 som riktar sig till nyblivna mammor som behöver komma igång efter en förlossning. Här blandar vi promenader med styrkeövningar längs vägen. Vi använder oss av gummiband och kroppsvikt på dessa pass. Detta är en perfekt kombination som nybliven mamma. Är du intresserad av att hänga på barnvagnsträning Nivå 1 i Uddevalla eller Trollhättan kan du läsa mer genom att trycka på länken nedan;

Nivå 2 är för er som varit med på Nivå 1 eller som redan har kommit igång med träningen. I Nivå 2 promenerar vi inte utan vi är på ett och samma ställe. Detta innebär att träningen är tuffare och det är en högre intensitet på dessa pass. Vi använder här redskap i forma av hantlar, kettlebel, rep etc.

Det är rolig och utmanande träning som går att anpassa efter din nivå. Det känns väldigt roligt att kunna erbjuda ett fortsättningskurs för dig som varit med på Nivå 1 då flera efterfrågat detta.

För att läsa mer om NIvå 2 kan du följa länkarna nedan.

Att träna tillsammans med andra ger energi och pepp. Du som mamma får chans att träffa andra mammor och samtala om hur livet som mamma är. Att kunna göra detta utomhus och samtidigt få ta del av alla hälsofördelar med frisk luft och ljus är en oslagbar kombination. Vi tränar utomhus hela året och det finns inget dåligt väder utan bara olika kläder beroende på årstid.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27