Avslutning på PT Small Group i Uddevalla

10 veckor går fort

Igår va sista passet för PT Small Group och deltagarna fick göra samma fystester som de gjorde på första passet. Det va lite andra förutsättningar nu med tanke på vädret men förutom det gjorde vi testerna på samma sätt som första gången. Gjorde de exempelvis armhävningar på knäna första gången ska de göra på samma sätt sista gången.

Alla deltagare visade bättre resultat på både styrketesterna samt konditionstesterna vilket är väldigt roligt inte bara för dom men även för mig som coach.

Förutom att vi har tränat varje vecka tillsammans så har de varje vecka fått hemmapass samt rörlighetsövning som de fått göra. Deltagarna har gjort passen i stort sett varje vecka och det har varit bra närvaro på söndagspassen. Superkul att min första PT small group gick bra och deltagarna har uppskattat träningarna.

Jag hade gjort en liten julklapp till deltagarna och de hade även present till mig. Så gulliga. Nu blir det tomt att inte ses på söndagskvällarna. Tur att jag snart kör igång ett nytt gäng som jag kommer få hänga med. 🙂

Vill du också boka in dig för PT Small Group så kan du följa länkarna nedan. Jag kommer köra i Trollhättan på måndag 17.30-18.30 och i Uddevalla söndagar 18.00-19.00. Du behöver inte ha någon träningserfarenhet. Varmt välkommen!

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27