Kostrådgivning

Jag tror inte på exakta kostupplägg där du följer recept till punkt och prickar. Jag tror på att ge dig verktyg till hur du kan tänka kring mat. Du ska själv kunna ta beslut och det ska vara hållbart över tid.

Vill du gå ner i vikt är det viktigt att du ligger på ett kaloriunderskott. Hur många kalorier du ska få i dig varje dag räknar vi ut. Vi går igenom hur det kan se ut på en dag. Vill du äta 5 mål om dagen eller äter du 3. Beroende på så ser vi över vad som passar dig.

Du kan äta vad du vill men viss mat bör du äter mer utav och viss mat bör du äta mindre av.

Med min rådgivning får du förståelse för hur det fungerar med kalorier. Hur mycket protein bör du äta om du vill bygga muskler t.ex. Du får kunskap att ta med dig för att du ska kunna göra ditt egna kostschema.

Innan rådgivningen skriver du en kostdagbok på 4 dagar som jag sedan analyserar. Hur ser fördelningen ut gällande makronutrienter (kolhydrater, protein, fett) i nuläget och hur ska vi göra för att med enkla medel justera till det bättre. Du får en sammanfattning och en portionsguide att jobba efter.

Pris: 1050 kr

Pris: I samband med träningsupplägg 745 sek.

Kontakta mig för mer information

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av dig till mig. Fyll i formuläret och klicka på SKICKA knappen så hör jag av mig så snart jag kan.

Fler tjänster

Personlig träning

Duoträning

Gruppträning privat

Gruppträning företag

Personlig träning Online

Presentkort