Fars dag – Erbjudande

Gratta pappa och ge honom en present i form av rörelse.

Fars dag närmar sig och har du också svårt att komma på vad du ska ge din pappa? Då har jag den perfekta presenten. Nämligen presentkort på träning. Antingen 30 minuter eller 60 minuter. Många pappor har jobb som är fysiskt krävande och många jobbar i dåliga positioner. Att få träna upp kroppen i kombination med rörlighet är något de flesta skulle behöva. NU kan du ge din pappa just det.

Följ länken så hittar du mina erbjudanden. Efter köpet får du ett presentkort skickat till din mejl som du printar ut och ger bort.

Presentkortet är giltigt i 6 månader. Personen som fått presentkortet bokar in träningstillfällena i kontakt med mig. Personlig träning med mig betyder att jag kommer hem till dig eller så är vi på en plats som DU bestämmer. Jag är mobil av mig och tar med mig den utrustningen som behövs för just den träningen.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27