Välkommen till min blogg och mitt nya äventyr som egenföretagare

När en dörr stängs, öppnas flera andra

När jag stängde dörren till mitt tidigare jobb hade jag egentligen ingen plan, bara en önskan om att jag ville vara min egna chef, att få bestämma mina arbetstider och forma vardagen på ett sätt som passar mig och min familj. Där och då började tanken om att starta eget.

Jag hade hört någon säga att om inte pengar fanns, vad hade du gjort då? Vad har du för intressen? Hmm..det fick mig att fundera. Min familj är mitt intresse såklart men kanske svårt att tjäna pengar på dom. 🙂 

Jag älskar att resa och att träna. Reser gör jag inte lika ofta då jag har familj och nu Corona som har ställt till det. Träning däremot, där fanns det en möjlighet till att bli egen. När jag väl bestämde mig för att jobba med träning utbildade jag mig inom personlig träning och kostrådgivning. Livscoaching är en del av utbildning och mycket intressant. Tanken är att jag ska fördjupa mig mer inom det ämnet framöver.

Mitt företag WorkOUT by Josefine handlar om att jag vill erbjuda träning utomhus. Det ska vara enkelt att vara med och det ska vara för alla. Jag anser att en person som tränar ute njuter mer av sin träning än en person som tränar inne. Tror t.o.m att det finns forskning som tyder på detta. Jag vill hjälpa människor att komma igång med sin träning och få en hållbar förändring.

Tanken med bloggen är att jag ska dela med mig av träning, kost och annat intressant inom mina områden. Jag vill inspirera just DIG till en hälsosam livsstil som håller i längden.

Jag hoppas du vill hänga med mig här på bloggen och jag hoppas också att du vill träna med mig. Antingen om du hänger på något utomhuspass eller bokar personlig träning där vi träffas eller online. Du och dina kollegor på jobbet kanske vill unna er träning på lunchen och använda ert friskvårdsbidrag? Oavsett så är det dags att investera i dig själv och din hälsa.  

För att komma till mina gruppträningar, följ länken https://www.workoutbyjosefine.se/aktiviteter/

För att boka personlig träning, följ länken https://www.workoutbyjosefine.se/personlig-traning/

Vi ses.

Fler bloginlägg

Kostrådgivning & enkla tips

5 tips på hur du håller i träningen under sommaren

Utomhusträning är mer än bara träning

NYHET – Mammaträning Online

Enkla tips på hur du får in rörelse i vardagen.

SommarBootcamp ONLINE v 22-27